En İyi Yapıştırıcı Hangisidir Sorunsalı?

En İyi Yapıştırıcı Hangisidir Sorunsalı?

28 December 2018 Friday 11:31:16

İster profesyonel bir marangoz ister ev işlerini kendisi yapmak isteyen bir beyaz yakalı olun, evinizde ya da ofisinizde bir mobilya zarar gördüğünde ilk olarak kendimiz tamir etme gereği duyuyoruz. Yapıştırıcı kullanarak tamir ettiğimiz malzemelerde her zaman ilk düşüncemiz ‘Acaba eskisi kadar sağlam oldu mu?’ oluyor.

Peki En İyi Yapıştırıcı Hangi Marka?

En iyi yapıştırıcı markalarına geçmeden önce yapıştırıcı dediğimiz maddenin kimyasına biraz göz atalım. Yapıştırıcılar kendi aralarında bir çok türe ayrılsa da sektördeki en güçlü yapıştırıcı türleri ahşap yapıştırıcılar. Bu yapıştırıcılar tutkallardır.

Masif, Ahşap, İskelet, Parke ve Laminat yapıştırıcıları ise kullanıldıkları alanlar yüzünden en iyi yapıştırıcı modeli olmak zorunda. Bu konuda da BETA KİMYA’nın ürettiği yapıştırıcılar yardımınıza hazır.

Evimize ve ofisimize en iyi mobilyaları aldığımız göz önüne getirilirse bu mobilyalar her hangi bir zarar gördüğünde de en iyi tamir ve yapıştırıcı modellerini kullanmalıyız. BETA KİMYA’nın ürettiği Apel, Mitreapel gibi markaları ise bu ihtiyaçlarınıza karşılık veren en iyi yapıştırıcı markalarından bir kaçı olarak karşınıza çıkıyor.

Yapıştırıcıları Daha Yakından İnceleyelim

Her kullanım alanı için yapıştırıcılar değişmektedir. Kullanacağınız alana özel olarak üretilmiş APEL yapıştırıcılar en iyi iş ortağınız olarak karşınıza çıkıyor.

Kullanım alanı ağaç, parke, masif ürünlerinin yapıştırılmasında ve dolgu amaçlı olarak kullanılabilen homopolimer PVAc. bazlı tutkaldır. Küflenmeye karşı ve bakteriyolojik bozulmaya karşı koruyucu içerir.

Çok yüksek yapıştırma gücüne sahiptir. D3 normunda PVAc. bazlı şeffaf ahşap tutkalıdır.Nem oranı yüksek bile olsa yüksek kaliteli yapıştırma gücüne sahiptir.

Kumaş, ahşap, kağıt ve kendin yap uygulamalarında üstün yapıştırma gücüne sahip D3 normunda su bazlı PVAc. tutkaldır. Hobi ürünleri için tercih edeceğiniz en iyi tutkal.

  • APEL Ayna ve Cam Yapıştırıcı

    Apel cam ve ayna yapıştırıcı, solvent ve izosiyanat içermeyen, çok hızlı yapıştıran sızdırmaz ayna ve cam yapıştırıcısıdır.

    Beta Kimya ‘da her kullanım alanı için bir yapıştırıcı var. Senin için en iyisi hangisi karar vermek için tutkallar ve yapıştırıcılar kategorimizi ziyaret edebilirsin!