INTERMOB 2019'da Yeni Ürünlerimizi Tanıttık!

INTERMOB 2019'da Yeni Ürünlerimizi Tanıttık!

07 November 2019 Thursday 10:45:32

İNTERMOB 2019 Fuarı ahşap , orman ürünleri ve teknoloji trendlerinin belirlendiği , mobilya sanayi ve aksesuarları sektörünün önde gelen firmaları , ürünlerini ve hizmetlerini tanıttıkları bir fuardır.

Bu sene 12-16 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İNTERMOB 2019 Fuarı’nda BETA Kimya olarak biz de stant açtık, yerli ve yabancı müşteri ve ziyaretçilerimize yeni ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgi verdik.

BETA Kimya olarak son yıllarda ihracat ve yapı sanayisinde etkinliğimizi artırarak ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısını 42’den bu sene 63’e çıkartarak %50 oranında bir büyüme ivmesi kazandık. Önümüzdeki sene bu sayıyı 85’e çıkararak son iki yıl içerisinde %100’ün üzerinde bir büyüme hedefimiz bulunmaktadır. AR-GE yatırımlarımız , yeni bölge yatırımlarımız ile birlikte sektör içinde hızlı bir büyüme gerçekleştiriyoruz. Bu büyüme ile ülkemize ve sektöre değer katma amacındayız. Bu amaçla yatırımlarımızı, araştırmalarımızı ve ürünlerimizi daha fazla geliştirmek için çalışıyoruz.

 

Yapıştırıcı ve tutkal üretiminde Türkiye’nin önde gelen firmalarından BETA Kimya olarak İNTERMOB 2019 Fuarı’nda yerimizi aldık. Fuar sırasında ; BETA Kimya ürün ailemizin en yeni üyesi APEL PF 380 Yangına Dayanımlı Köpük ürününü ilk defa müşteri ve ziyaretçilerimize tanıttık.

İntermob 2019 Beta Kimya Tanıtılan En Gözde Ürünlermiz

APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı : Kâğıt , karton, ahşap ve kumaş kullanılan tüm modeller ve eşyalar için geliştirilen bir ürünümüzdür.

Autobond : Araçlarınızın anlık ihtiyaçlarını karşılaması için özel olarak üretilmiş hızlı yapıştırma özelliğine sahip ürünümüzdür.

Stonebond : Dekoratif taş, mermer gibi materyaller için çift bileşenli güçlü yapıştırıcı ürünümüzdür.

Debonder : Kürleşmesi tamamlanmış yapışkan kalıntıların kolayca temizlenebilmesi için tasarlanmış ürünümüzdür.

İNTERMOB 2019 Fuar’ında standımızı ziyarete gelen Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri , H. Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü üyeleri ve öğrencileri bizleri yalnız bırakmadı , hoş sohbetleri ile keyifli vakit geçirdik. Gerek yurt içi gerekse uluslararası misafirlerimizi ve iş ortaklarımızı ağırladığımız standlarımızda ürünlerimizi anlattık , BETA Kimya olarak üretimlerimizden, vizyon ve misyonumuzdan bahsederek ziyaretçilerimize kendimizi tanıttık. Beta Kimya ailesi sektörün dijital dönüşümde öncü kuruluşlarından olarak 2019 INTERMOB öncesi ve sırasında INTERMOB’a özel sosyal medyayı etkin kullanmaya özen gösterdik , değerli ziyaretçilerimizle etkileşim içerisinde olduk ve fuarın dijital anlamda en etkileşimli firması olmayı başardık. İnstagram üzerinde kurguladığımız çekiliş kampanyaları yoğun ilgi gördü ve çekiliş kampanyamızda kazanan takipçilerimize hediyelerini verdik. 20 yılı aşkın süredir katıldığımız İNTERMOB Fuarı’nda hala ilk günkü heyecanla bulunuyoruz , ürünlerimizi ve değerlerimizi ziyaretçilerimizle paylaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.

İNTERMOB 2019-BETA KİMYA RÖPORTAJLAR

BETA Kimya ailesi olarak TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, mobilya yan sanayi ve aksesuarları sektöründe öne çıkan firmaların bir araya geldiği İNTERMOB 2019’da yerimizi aldık. 12 Ekim-16 Ekim 2019 tarihleri arasında stantlarımızda değerli ziyaretçilerimize yepyeni ürünlerimiz olan Autobond ve Stonebond ürünlerimizi tanıtmakla birlikte, BETA Kimya ailesinden, vizyonumuzdan, misyonumuzdan bahsederek keyifli vakit geçirdik. BETA Kimya Genel Müdürü Cihat SAYACI yaptığı açıklamalarda İNTERMOB Fuarı ve BETA Kimya hakkında bilgilendirmelerde bulundu: “BETA Kimya olarak 20 yılı aşkın süredir İNTERMOB Fuar’ında yerimizi alıyoruz. Bir bayramlaşma yeri olarak gördüğümüz bu fuarda gerek yurt içinden gerek yurt dışından iş ortaklarımızı ağırlıyoruz. Geçen sene de olduğu gibi bu sene de iki ayrı stant ile fuara katıldık. BETA Kimya son yıllarda ihracatta ve yapı sanayinde de etkinliği giderek artırdı.

Geçen yıl 42 olan ülke sayımızı bu yıl 63’e çıkardık ve %50’nin üzerinde büyüdük. Önümüzdeki yıl da bu sayıyı 85’e çıkararak son 2 yılda %100 büyüme kat edeceğiz. Bu başarının arkasında BETA Kimya ekibinin sinerjisi yatıyor. Biz gerek satış gerekse teknik ekibimizle beraber AR-GE’ye yaptığımız yatırımlar, yeni bölgelerdeki etkinliğimiz ve yeni yatırımlarımızla beraber sektörümüze ve ülkemize ciddi bir değer katıyoruz.” “Bu yıl yine geçen yıl olduğu gibi yeni birtakım ürünlerimiz var. Fuarda bu ürünlerimizi sektörümüzün ve müşterilerimizin beğenisine sunduk. Do it yourself’e uygun ürünlerimizi, yanmazlık dayanımı olan B2 köpüğümüzü, teknik aerosollerdeki etkinliğimizi sunduk. İhracat pazarlarımızda da özellikle geçen yıl başlattığımız Turquality çalışmaları ile beraber markalarımız Mitra Apel ve Apel’in etkinliğini artırıyoruz.”

BETA Kimya ve INTERMOB Fuarı hakkında Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü’müz Aykut ENGİN şu açıklamaları yaptı: “Bu sene de yine İNTERMOB Fuarı’nda hem yurt içi hem yurt dışı iş ortaklarımızla birlikte bulunuyoruz. BETA Kimya olarak fuar ve pazarlama aktivitelerine oldukça önem veriyoruz. Dolayısıyla biz fuarları aslında biraz da bayram yeri olarak nitelendiriyoruz ve özellikle gelen bütün ziyaretçilerimizde çok güzel diyaloglar gerçekleştiriyoruz. Hem yurt içi pazarlarda hem ihracat pazarlarında bizim çalışmalarımız devam ediyor olacak. Fuar takvimimiz çok yoğun. İNTERMOB harici yurt içi ve yurt dışında 6 hafta boyunca 6 fuarda olacağız. Hem İNTERMOB Fuar’ında bizi ziyaret edenlere hem de bundan sonra ziyaretçi olacaklara, bütün iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.”

İhracat Müdürü Saygın OĞHAN, BETA Kimya’nın geçen seneye oranla ihracat rakamlarının karşılaştırmasını yaptı. Bu karşılaştırma sonucu 42 ülkelik bir ihracat sayısı varken bu sayı bu sene 63 ülkeye ulaşmış ve dünyada 7 kıtada var olan bir şirket olduklarından bahsetti. Şirket içerisinde yakalanan sinerji sayesinde pazarlama ve satış kısmında bölgesel desteklemelerle çalışmaların mevcut olduğuna değindi. Önümüzdeki senelerde çok daha büyük gelişmeler göstererek, çok daha uzun yollar kat etme amacında olduklarını belirten Oğhan, farklı yatırımlarla farklı ülkelere ulaşarak sahada daha aktif bir BETA Kimya olmak için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Yurt İçi Satış Müdürü Cüneyt GÜLMEZ yaptığı açıklamalarda fuar alanının sektörel bir bayramlaşma havasında geçtiğine, bayileri bu fuarda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 20 yıldır İNTERMOB Fuarı’nda yer aldıklarını belirten Gülmez, bu beraberliğin yıllarca devam etmesini dilediğini söyledi. Gülmez açıklamalarına İNTERMOB Fuarı’nın önemini anlatarak devam etti.

Yurt dışı iş ortaklarımızdan İran Bölge Satış Müdürü Aytaç İŞCAN İNTERMOB 2019 hakkında bulunduğu açıklamalarda İNTERMOB Fuarı’nın yıllardan beri İran tarafından yakından takip edildiğine ve aynı zamanda İran’da yapılan muadil fuarlara da öncü olduğuna değinmiş, BETA Kimya’nın bu sene çıkardığı yeni ürünler fazlasıyla talep gördüğünü belirtmiştir. İNTERMOB Fuarı’nda oldukça verimli ve eğlenceli zamanlar geçirerek yepyeni ürünlerimizi ve BETA Kimya ailesi olarak kendimizi değerli ziyaretçilerimize ve iş ortaklarımıza anlattık. Bizi ziyaret eden müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız.