Balata Spreyi Pas Söker mi?

Balata Spreyi Pas Söker mi?

10 February 2020 Monday 13:05:18

Balata spreyinin pas sökmesi, özellikle araç sahiplerinin en çok merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Otomotiv endüstrisinde son yıllarda en çok kullanılan ekipmanların başında gelen balata spreyi, her geçen gün daha fazla araç sahibi tarafından kullanılmaktadır. Motorlu araçların fren sistemlerinde kullanmaya bağlı olarak zaman içinde toz ve kir yuva yapmaktadır. Özellikle fren balataları üzerinde biriken kirler, araç sahibinin ve sevdiklerinin güvenli sürüşünü de riske atan pek çok soruna yol açmaktadır. Bu sebeple balata spreyi kullanmak etkili bir frenleme yapılabilmesi için ideal balata temizliği sağlayan ürünlerin başında gelmektedir.

Apel BK-20 Fren Balata Temizleyici Özellikleri

Apel BK-20 fren balata temizleyici özellikleri bakımından otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip ürünlerin arasında yer almaktadır. Otomobilin ideal frenleme yapabilmesi ve fren performansının her zaman optimum seviyede tutulması için fren balatalarının temizliğine dikkat edilmesi gerekmektedir. İşte Apel BK-20 fren balata temizleyici ürünler de etkili bir frenleme performansının korunması için benzersiz özelliklere  sahiptir. Apel BK-20 ürününü sahip olduğu özellikleri şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Apel BK-20 uçucu yapıya sahiptir ve balata üzerinde hiçbir kalıntı bırakmaz.
  • Solunması halinde veya doğrudan cilde teması durumunda insan sağlığına zararlı bir yönü yoktur. Muadillerinin aksine halojenli çözücü veya aseton içermez.
  • Özel tasarımı sayesinde spreyi dik, ters ve yatay olarak da kullanabilirsiniz.

Apel BK-20 Kullanım Alanları

Apel BK-20 temizleme spreyi kullanım alanları, fren balata başta olmak üzere özel formülü sayesinde pek çok motor bloğu parçasıdır. Fren sistemindeki balatalar, tamburlar, silindirler, diskler, yaylar, kumpaslar ve fren ayakları gibi metal parçaların yüzeyinde toz ile birleşerek oluşan yağ katmanlarının hızlı bir şekilde temizlenmesinde kullanılan Apel BK-20 aynı zamanda fren balatalarının yağ ve kirlerden arınmasını sağlamasıyla aracın frenleme performansını da etkili bir şekilde artırmaktadır.

Motorlu araçların fren sisteminde kullanıma bağlı olarak toz ile birleşen fren hidroliği, gres ve diğer yağlar aracın fren performansını düşürmektedir. Bu yağları kolaylıkla söküp çıkaran Apel BK-20 temizleyici balata spreyi, tamirhanelerin ve balata sistemini kullanan işletmelerin kullandığı bir üründür.